vrijdag 6 juli 2007

SJU030 Geslaagd!

De SJU bestaat dit jaar 30 jaar, en daarom hebben we de stad een festival kado gedaan, zoals je dat zo mooi kunt formuleren, onder de naam SJU030.

Woensdag 27 juni t/ zondag 1 juli feest dus, waarvan vrijdag 29 juni de Club Djazzive On Tour avond -- deels door ondergetekende georganiseerd. 11 Bands verspreid over 8 locaties... Bernie's Lounge, P.U.R.E. en B-3 in de SJU, Leaf in Ekko, Grootmeester Jan in het Oude Pothuys, the Executives in de Flitz, ga zo maar door. Vette phonky shit dus.

Spannend joh, op de avond zelf... gaat het allemaal goed verlopen, zonder al te veel problemen? Komen er wel mensen op af? Wordt het wel druk genoeg voor al die zalen? Voor mezelf een heel plan uitgestippeld, waar ik allemaal heen zou gaan... voor de helft maar in de praktijk gebracht natuurlijk, zoals dat altijd gaat.
Leaf was goed bezocht in de Ekko, bij Flitz was het om 21:30 nog leeg... hopelijk is dat later die avond wel goed gekomen, en de SJU liep gestaag door de avond heen vol en was niet leeg te slaan toen slotact "Bernie's Lounge" begon te dampen.

Wat is het toch gaaf om te zien hoe zoiets, waar je aan hebt meegewerkt, allemaal blije gezichten oplevert.

Doen we over 30 jaar weer! ;)

Geen opmerkingen: