woensdag 21 november 2007

Nieuwe platen! The Haggis Horns & Shawn Lee's Ping Pong Orchestra

The Haggis Horns - Hot Damn!

Ooit gehoord van The New Mastersounds? - zo niet, check hun site en mijn eerdere blogpost - Zij werken wel eens samen (met name live) met de Haggis Horns, het zijn dus gewoon vriendjes. En dat is muzikaal zeker terug te horen, damn wat een funky toeters! Een nieuwe speler dus op de hedendaagse funk scene, nu nog wachten tot ze naar ons land komen.... en neem meteen de Mastersounds mee potverdrie!
Download hier de cd.


Shawn Lee's Ping Pong Orchestra - Hits the Hits!

Deze keer een album met alleen covers, allemaal met het sausje van Shawn Lee overgoten - dat betekent boogooloo, funk en swing, mjam! En betekent ook dat veel van deze uitgekauwde hits een keer leuk zijn om naar te luisteren... oh en een nummer dat sowieso al leuk was, deze keer in dub-versie: Clint Eastwood van the Gorillaz. Enfin, check die plaat - en/of download 'm hier!
Deze maand (november) wordt het ook nog lache waarschijnlijk - dan komt deze band met een heus Kerst album....

Edit: Het kerst-album van Shawn Lee is uit! Hoe heettie: "A Very Ping Pong Christmas: Funky Treats From Santa's Bag" en je kunt 'm hier checken of hier downloaden. Aanrader: check de hilarische, funky versie van Jingle Bells...

Geen opmerkingen: